Bra valpepp i Kramfors 1 februari

Lördagen den 1 februari deltog medlemmar från vår lokalförening i ett bra ”valpepp”-möte tillsammans med vänsterpartister från Härnösand, Kramfors och Sollefteå i Kramfors. Vår riksdagsledamot Christina Höj Larsen höll på ett utmärkt sätt i ett möte med mycket bra och öppen dialog om de frågor som blir viktiga för oss i valrörelserna inför EU-valet i maj och valen i september. Vi fick många tips och bytte idéer om hur, var och när vi kan jobba på bästa sätt med de olika frågorna och hur vi kan stötta varandra.

Att hälften av deltagarna på dagens valpepp är nya medlemmar säger något om känslan i Vänsterpartiet just nu: Glatt och framåt. Nu ska vi byta regering och politik! Det går bra för partiet, men vi vill och behöver bli fler. Så kom på nästa medlemsmöte den 26 februari kl 18 på ABF!