Tips till sossarna…

Vår medlem Mattias Hamberg tipsar i detta debattinlägg på Nyheter 24 socialdemokraterna hur de skulle kunna vinna valet i höst. Chansen att de lyssnar på honom är tyvärr liten så för säkerhets skull – vrid politiken åt vänster genom att rösta på Vänsterpartiet!

Utdrag ur artikeln:

Mattias Hamberg: ”Leve de gamla Sossarna!”

Mattias Hamberg, sångare i Kreti och Pleti, ger ett förslag – komplett med valaffischer – på hur Socialdemokraterna kan garantera en seger i höstens val: ”De borde även byta namn till De gamla Socialdemokraterna för att tydligt återknyta till sin stolta historia och samtidigt ta avstånd ifrån 90-talets socialdemokrati. Folk älskar ju den gamla socialdemokratin.”

För att läsa hela artikeln och se förslagen till valaffischer – följ den här länken:
http://nyheter24.se/debatt/766113-mattias-hamberg-leve-de-gamla-sossarna