Satsa på primärvården!

Miljöpartiet vill precis som Vänsterpartiet satsa på primärvården i landstinget. Det framgår av denna insändare i dagens ÖA att de också ser primärvården som basen för vården. Men kan vi lita på Miljöpartiet? Har de tänkt att det går att genomföra detta tillsammans med Moderaterna? 
Om du precis som vi ser det som omöjligt – rösta för säkerhets skull på Vänsterpartiet i landstingsvalet!

För att påminna om detta har Gunnar Fors, vårt toppnamn från Örnsköldsvik på landstingslistan, lagt in denna kommentar till insändaren på allehanda.se:

”Bra förslag som vi i Vänsterpartiet till stor del instämmer i. Primärvården behöver förstärkas för att fungera som basen i vården. Vi föreslår t ex att det ska finnas fler specialister förutom allmänläkare på hälsocentralerna. Då blir det färre remisser till sjukhusvården och kortare köer på akuten.

Primärvården har varit eftersatt de senaste 20 åren. Också när Miljöpartiet varit med och styrt tillsammans med moderaterna under senaste mandatperioden. Och det är vårt problem med Miljöpartiet i landstingsvalet. En röst på Mp kan ge oss 4 år till med ett styre som moderaterna leder.

/Gunnar Fors, Vänsterpartiet Örnsköldsvik, tredje namn på landstingslistan.”

Klicka här för att läsa Miljöpartiets insändare.