Vi lyssnar på personalen

Signaturen ”Uppgivna USKOR” frågar i en insändare när partierna ska börja lyssna på personalen. En bra fråga inför valet.
Så här svarar vi i en kommentar till insändaren:

”Vi lyssnar!
Vänsterpartiet i Ö-vik har i vår valplattform och i vår budget för kommunen föreslagit att grundbemanningen ska ökas och att kommunen ska heltidsanställla vikarier i vikariepooler ute på de olika boendena och hemtjänstgrupperna. Vi säger också nej till de krav på ”effektivisering” som både socialdemokraterna och Alliansen vill lägga på förvaltningen, krav som vi vet leder till noll-vik. Genom att börja här, och genom att ha en mycket bättre dialog med er som kan verksamheten, tror vi att ni kan få förutsättningar att göra ett bra jobb utan att styras av schabloner.
Och självklart stoppar vi LOV!
/Gunnar Fors, sitter i kommunstyrelsen för Vänsterpartiet Örnsköldsvik”

Klicka här för att läsa insändaren.