Vi ses väl den 12te januari?

Välkomna in till medlemsmöte tisdagen den 12te januari klockan 18:00.

Nytt år med samma vinnande koncept!
Vi fortsätter med diskussionskväll onsdag den 13de januari.

2016 är ett kongressår och vi kommer iochmed det försöka arbeta och ha möten (om ni medlemmar vill vara med och påverka utformningen av kommande års partipolitik) varje tisdag- och onsdagskväll i senare hälften av januari och eventuellt också i februari.

Med nytt år är det också årsmötedags och det är öppet att skicka in nomineringar till Örnsköldsviks partigruppstyrelse, distriktstyrelsen samt till kongressledamöter. Mer info kommer snarast i ett mass-e-brevsutskick. (Kolla gärna så att brev från partieposten ornskoldsvik @ vansterpartiet.se inte hamnar i ert spammail-filter).

 

Vår lokal har adress Nytorgsg. 6 C, huset nedanför Lundbergs bageri / ovansidan E4.
Själva lokalen är i källaren och man går in på baksidan av huset, bakom ”pelaren” vid rampen.