KALLELSE TILL ÅRSMÖTE, 28/2

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

den 28 februari kl 11:30 i partilokalen, Nytorgsgatan 6 C.

Hej alla medlemmar i Vänsterpartiet Örnsköldsvik!

Åren går fort. Nu är det åter dags för vårt årsmöte. Ett viktigt möte där vi hoppas att så många som möjligt av partiets medlemmar sluter upp.

Vi vet alla att det blir viktigare och viktigare att vi tillsammans står upp för en progressiv, socialistisk, feministisk och grön politik. Vi behövs som motkraft till de växande högerkrafterna, fascismen och rasismen. Vi behövs för att slå vakt om en skattefinansierad välfärd utan privata vinstintressen.

Vi kan fortsätta att räkna upp viktiga politiska frågor. Som individer har vi lite olika intressen och är engagerade på olika områden, på olika sätt. En del av oss lägger ner mycket tid på partiarbetet eller på arbetet i kommunpolitiken. Andra arbetar politiskt på andra sätt.

Oavsett hur du vill eller kan arbeta politiskt framöver så hoppas vi att du kommer till vårt årsmöte för att träffa andra medlemmar och påverka hur vi ska arbeta framöver.

Programmet för årsmötesdagen ser ut så här:

Kl 11.30
– Årsmötesförhandlingar (Dagordning, verksamhetsberättelse och bokslut bifogas). Om du vill lämna ett förslag genom en motion till årsmötet – skicka det till Gunnar Fors senast 20/2.

Därefter (troligen ca 12.30)
– Partiet bjuder på mat – Staffan Heldner står för menyn.
Sång av Mattias Hamberg och Susann Persson.

När vi ätit, lyssnat och pratat (ca 13.30)
– Information om mottagandet av de ensamkommande flyktingbarnen i kommunen. Malin Hansson, enhetschef på boendena Diamanten och Prisma, samt kommundirektören Magnus Haglund är inbjudna.

Eftersom vi ska servera mat behöver vi veta hur många som kommer och om någon behöver speciell kost. Därför vill vi att du SVARAR på mail eller i en kommentar på medlemssidan på Facebook, HELST SENAST DEN 20/2, och meddelar om du kommer eller inte.
Det är också bra om du besvarar den enkät inför styrelsevalen, som Mattias Hamberg lagt ut i medlemsgruppen.

Enligt uppdrag för styrelsen för Vänsterpartiet Örnsköldsvik
Gunnar Fors

Årsmötesdagordning2016

-Viktigt att notera, att val av kongressledamöter kommer att ske efter årsmöteshandlingarna har avklarats. ~A. Sjöberg