Medlemsmöte

Nu på tisdag den 14de november håller vi månadens medlemsmöte. Som vanligt träffas vi kl 18:00 i partilokalen (Nytorgsgatan 6 C, ingång från gården.)
Vi bjuder på kaffe och fika.
På dagordningen kommer vi bland annat diskutera runt vår uppkommande julfest, ett möte med inbjudna ifrån Vänsterpartiets Landstingsgrupp, våra fokuskvällar på nämndsarbete och vad som görs i varje nämnd, fortsatt planeringsarbete inför valet samt rapporter från sånt som våra medlemmar deltagit i under månaden som varit.
Varmt välkomna! ~styrelsen

En kommentar till Medlemsmöte

  • Hej! Det här är ingen kommentar. Jag tycker det skulle vara så bra om partiet skulle jobba för att det inte ska vara så dyrt att gå till tandläkaren. Tänderna ska ses som en del av kroppen och att man ska betala lika mycket som när man går till läkaren.