Nyheter
Formgiven bild med mintgrön bakgrund, illustrerad hand som håller i en mobil med texten jobb, jämlikhet framtidstro i och bredvid texten digital 1 maj med Vänsterpartiet Örnsköldsvik i rött.

Fira 1 maj med Vänsterpartiet i Örnsköldsvik

 

Arbetarrörelsens främsta högtidsdag är här!

 

Hör alla tal, historisk 1 maj-dikt och musik via länken till Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=j28oYroHoi8

INFÖR

1 maj märke 2021

Vänsterpartiet Örnsköldsvik erbjuder gratis 1 majmärke per person, inköpskostnad för märkena var 10kr/st, vi tar tacksamt emot ett bidrag, du väljer själv.

Vi har ett begränsat antal därför gäller principen ”först till kvarn”.

Vill du ha årets 1 maj-märke? Gör då din anmälan via e-post till: [email protected] och skriv ditt namn, eventuellt e-post eller mobil nummer och antal som du önskar.

Du får sedan information om och hur vi kan erbjuda dig 1 majmärket. Samt hur vi kan ordna med leverans.

Innan ni skickar eventuell betalning, skall ni ha fått ditt/dina 1 maj märken. Detta på grund av att vi inte kan garantera er de antal som ni önskar.

Kontakt till kassör
Stefan Häggblad
[email protected]
070-517 61 23

Betalning kan göras till
Swish: 123 063 03 50
BG: 511 61 65

PROGRAM

Lokalt firande startar 11:00

Det blir en digital sändning på vår Facebook-sida, anmäl dig till eventet här för att hålla dig uppdaterad och få upp sändningen i ditt flöde.

UNDER

Bjuds det på tal kring framtidstro, jämlikhet, vård och omsorg, LAS och skola. Dikt med historisk blick om 1 maj, musik och quiz.

Talare: ordförande Ulrica Ödebygd, vice ordförande Johnny Eriksson, ersättare i styrelsen Daniel Berglund, medlem Johanna Thorsson Tyrberg, ledamot i Bildningsnämnden Gunnar Eklöf, gruppledare Göran Wåhlstedth.

Musik står Maud Persson och Johanna Thorsson Tyrberg för.

Quiz står Stefan Häggblad för.

Digitala promenadquiz

Under 1 maj kommer det finnas möjlighet, runt om i kommunen att förena nytta med nöje. Vi ger dig en digital promenadquiz med kluriga frågor om just 1 maj.

Så här går du till väga:
Surfa in på den mobilanpassade hemsidan https://play.gpsquiz.com med webbläsaren i din telefon. Ladda ner QR-kod

Gå tipspromenaden genom att med hjälp av kartan i telefonen söka upp och lösa uppgifterna. En uppgift blir tillgänglig då du är tillräckligt nära dess GPS-position.

Ladda ner beskrivning och alla gps-punkter här
Vänsterpartiet Övik 1maj-quiz 2021 Info

Sprid till alla ni känner och lycka till!

Fler sätt att fira 1 maj på

Häng rött
Vi kan inte demonstrera, men vi kan i alla fall visa vart vi står. Fram med flaggor, pelargoner, tomteluvor och ballonger och gör ditt fönster, postlåda, balkong eller terass RÖD på 1 maj. Ta en bild och lägg ut i dina sociala medier och tagga #1maj 

Kolla på det nationella firandet med V
Sänds digitalt på vansterpartiet.se, YouTube, Facebook och andra sociala plattformar.

Start kl 11.45
Anmäl dig till eventet

Nooshi Dadgostar sitt första 1 maj-tal som partiledare, det blir också en hemlig artist, 1 maj hälsningar och interaktiv quiz och mycket mer.

Kopiera länk