KOMMUNLISTAN KLAR

Kommunlista Vänsterpartiet ÖvikVänsterpartiets lista till kommunvalet i Örnsköldsvik är nu klar.

Vänsterpartiet i Örnsköldsvik har det senaste året haft en kraftig ökning av antalet medlemmar, inte minst yngre medlemmar. Detta avspeglar sig i listan, som innebär en kraftig föryngring bland toppnamnen. Listan innehåller en blandning av kandidater i olika åldrar från många delar av kommunen.

Vänsterpartiet planerar nu för en mycket aktiv valrörelse och har goda förhoppningar om fler mandat i fullmäktige än nuvarande två.

Göran Wåhlstedth, ordförande för Vänsterpartiet i Örnsköldsvik och första namn på listan:
”Vänsterpartiets politik där vi är det enda parti som tydligt säger nej till vinster i välfärden gör att vi känner att vi har ett ökande stöd på riksnivå. Nu när vi blir mera aktiva även lokalt tror vi att vi också kommer att få ett ökat stöd i kommunvalet. Vi siktar på en röd-röd majoritet för ett grönare och mera öppet Örnsköldsvik.”

Listan kan du se här: Kommunlistan Vänsterpartiet Övik